Referanser

Hans Kristian Haadem Rudland

Syklist på Unox Pro Team

“Som 24 timers utøver har jeg stor nytte av regelmessig massasje som restitusjon og konkurranse forberedende tiltak. Dette er noe som jeg anbefaler til utøvere på alle nivå som ønsker et løft i prestasjon.”

Andre Granerud

“En stor takk til RB- Fysio (Gran Helsesenter Fysikalske Institutt) som gjør det mulig for meg å få ut mitt maksimale potensial som mosjonist, ved å ha massasje under de tyngste treningsperiodene. Det gjør noe med restitusjon og prestasjon under en ellers hektisk hverdag. Mitt mål er i år å kunne være en sterk bidragsyter på Trondheim-Oslo for Aurora Borealis.”

Henning Brokerud

“Mitt navn er Henning Brokerud, jeg er daglig leder og medeier av Gundersen og Brokerud A/S. I en hektisk hverdag har jeg og flere av mine ansatte valgt å benytte oss av tjenestene hos Gran Helsesenter Fysikalske Institutt.

Dette for å holde kroppen i form i et fysisk tøft yrke, og kunne holde sykefraværet hos mine ansatte nede.


Fysioterapueten og massøren får mine beste anbefalinger.

Morten Grimsrud

“Jeg har slitt mye med skulder og nakke, men etter at jeg kom i kontakt med www.rb-fysio.no og startet behandling, har mine plager blitt borte.

Dette er jeg takknemlig for og ønsker derfor å rette en stor takk til Ronnie og Svein Håvard. Forøvrig også et stort pluss til det hyggelige miljøet som er inn på klinikken, blant de som trener og terapeutene.


Gran Helsesenter Fysikalske Institutt får mine beste anbefalinger.

Copyright @ 2011 - 2018 rb-fysio