Treningstilbud

Helsetrimmen KLASSISK (HTK)

Lavterskel trening for de som ønsker en rolig start og kanskje har noen helsemessige utfordringer. Litt puls i treningen er det, og noen krav stilles det til deltaker, men de aller fleste greier å henge med greit her.

Helsetrimmen PLUSS (HTP)

Et steg videre fra klassiske grupper, med høyere puls og større krav til deltaker i forhold til egeninnsats. Ikke misforstå, ALLE kan delta. Det stilles bare krav til at du yter til grensene du greier å gjennomføre. En morsom gruppe, og med raskt god effekt på formen din!

Fysiotimen

Dette er et lavterskeltilbud for alle som går til behandling, og for senteret sine medlemmer. Bli med i styrkesirkel eller kom med spørsmål om treningsapparater og øvelser. Om du kanskje trenger generelle tips om skadeforebygging eller rehabilitering så kan du komme for råd. Alle som er til behandling og ikke er medlemmer kan kun trene innenfor disse tidspunktene. Timen er styrt av fysioterapeut Ronnie.

CrossBoxing

En lang gruppetime for alle som ønsker å lære treningsmetoder fra bokseverden. Roar med sin boksebakgrunn og Monica med sin håndballbakgrunn vil ta deg med på en real todelt økt. Første del blir stasjonsarbeid med styrke og utholdenhet med høy intensitet, og andre del hvor det legges opp til at man jobber i par, med trening fra boksing. Oppgavene blir såpass enkle at man selv bestemmer hvor tøft man selv vil ha det, men jo mer du gir dess større utbytte får du. En veldig morsom treningsform som anbefales at alle prøver!

Veteranboksing

Dette er et tilbud for de som har en bakgrunn fra boksing, kickboksing eller annen lignende kampsport. Trening blir til dels styrt, men alle som er med kan ta del i opplegget og hvordan det skal legges opp. Det legges til rette for klassiske øvelser som sekktrening, putedrill, oppgavesparring og frisparring for de som ønsker dette. Øktene vil derfor inneholde alt som vi finner i klassisk boksetrening, og i tillegg avsluttes med stasjonstrening for styrke og kondisjon. Det forventes at deltakere har god skikk fra kampsport og har respekt for hverandre i treningen. Treningen organiseres av Ronnie og Svein Håvard.